WebiMar; Internasjonale standarder for mattrygghet

Eivind Reibo

15

Feb

2023

Location:

8:30 - 9:30

Mattrygghet og hygiene er viktig for bedriftene for å beskytte forbrukerne. I samarbeid med NCE Blue Legase og Cod Cluster arrangerer vi et webinar om temaet, og ser på aktuelle standarder bedrifter kan sertifisere seg etter.

I dette frokostwebinaretmøter du Aquatiq og Firmenich Bjørge Biomarin AS som vil snakke om viktigheten av mattrygghet.

Vurderer din bedrift å sertifisere seg etter en mattrygghetsstandard eller vil dere ha en faglig oppdatering om mattrygghet er dette frokostseminaret for deg. Målgruppen er dere som jobber med mattrygghet i bedriften eller har en interesse i å få input om temaet.

 

Aquatiq er en leverandør av komplett trygg mat løsninger til matbransjen og vil blant annet gi oss faglig påfyll om internasjonale mattrygghetsstandarder som FSSC22000, BRC og IFS.

Firmenich Bjørge Biomarin AS som produserer smakstilsetninger og ingredienser til human konsum vil også bidra med sine erfaringer om å være sertifisert etter internasjonale mattrygghetsstandarder.

Seminaret vil blant annet handle om markedets og konsumentens forhold til mattrygghet, hvilke fordeler man har ved å sertifisere seg og hva dette betyr for din bedrift.

For påmelding: fyll ut skjema på denne siden og du får tilsendt link til WebiMar.