Webinar om bærekraft og lansering av kompetanseprogrammet Circular North

Biotech

16

Dec

2022

Location:

9:00 - 10:00

Vi har gleden av å få to bærekraftsguruer på digitalt besøk, Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen fra Norges Handelshøyskole. I tillegg til å være noen av våre fremste forskere innen bærekraftig forretningsutvikling har de Norges mest populære bærekraftspodcast, «Bærekraftseventyr». I webinaret vil de dele erfaringer og komme med sine beste tips om hvordan Biotech North sine medlemmer kan sikre at en satsing på bærekraft også er en satsing på konkurransekraft.

I tillegg vil Elise Sæle Dahle fra «Land møter Hav» og Kristian Wengen fra innovasjonsselskapet Tinkr komme med konkrete tips og råd til hva dere kan gjøre for å få en større satsing på bærekraft.

Webinaret representerer noe av fokuset i vårt kommende kompetanseprogram for sirkulærøkonomi og bærekraftig innovasjon – Circular North, utviklet spesifikt for medlemmene i Biotech North.

Webinaret er for medlemmer eller tette samarbeidspartnere av Biotech North og foregår på Teams. Har du ikke mottatt invitasjon med link til Teams på din mail, så ta kontakt med Line@biotechnorth.no

Vel møtt!