Åpen dag for næringslivet

Eivind Reibo

24

May

2018

Location: Siva Innovasjonssenter Tromsø

Sykehusveien Tromsø

10:30 - 15:30

Bedriftene i Troms forsker mer enn før, viser nye tall fra Forskningsrådet. For Troms har bruken av SkatteFUNN vokst med 64 prosent for 2017, sammenlignet med tall fra 2014. I overkant av 40 prosent av bedriftene i Troms som søkte Forskningsrådet om støtte til konkurransearenaen innovasjonsprosjekt i næringslivet i 2017 fikk støtte.

Kom og bli oppdatert på mulighetene for forskningsfinansiering for din bedrift i 2018, enten du planlegger internt utviklingsarbeid eller samarbeid med andre bedrifter eller kompetansemiljøer!

Forskningsrådet inviterer til Åpen dag i Tromsø, i samarbeid med Regionale forskningsfond, Troms fylkeskommune og Innovasjon Norge Arktis.

Denne dagen vil du få en smakebit på aktuelle virkemidler for bedrifter som ønsker å bruke forskning og innovasjon strategisk for å øke sin konkurransekraft i markedet. Du vil også få muligheten til å høre andres praktiske erfaringer, og til samtaler med rådgivere fra Forskningsrådet (inkludert SkatteFUNN), Regionale forskningsfond, Troms fylkeskommune og Innovasjon Norge Arktis.

Arrangementet er gratis, og påmeldingen er åpen så lenge det er ledige plasser.

Velkommen!