Karrierekveld for studenter

Eivind Reibo

14

Jan

2021

Location:

14:00 - 18:00

Er du nysgjerrig på hvilke bedrifter innen bioteknologi som finnes i Tromsøregionen og i Nord-Norge?
Vil du vite hvilken faglig kompetanse de leter etter, og hva slags utdanning de ansatte har?
Da bør du melde deg på denne digitale begivenheten som blir arrangert torsdag 14. januar 2021 fra 14:00-18:00.
Karrieremuligheter i bioteknologiindustrien er arrangert av Biotech North i samarbeid med PhD-skolen BioCat, fagforeningen Naturviterne (Student-UiT) og studentorganisasjonen Helix. Vi ønsker at presentasjonene skal være relevant for både doktorgradsstipendiater, masterstudenter og bachelorstudenter, slik at alle kan høre noe om hvordan deres nivå av kompetanse kan bli verdsatt.
For å minske gapet mellom akademia og industri inviteres flere av bedriftene i Biotech North-klyngen for å presentere deres bedrift og beskrive hvilken faglig kompetanse som kreves for å jobbe der. Dette inkluderer Marealis, ArcticZymes Technologies, Calanus, Lyfstone, Chitinor og Nordic Pharma.
I tillegg vil Norges Forskningsråd fortelle om det å ta en industriell PhD-grad, etterfulgt av Norinnova som blant annet vil introdusere den nye inkubatorordningen Student-IX og STUD-ENT.
Den digitale begivenheten er delt i tre hovedsesjoner:
Bedriftspresentasjoner fra Kl 14:00 til 16:00.
Paneldebatt med bedriftene fra kl 16:15-17:00.
Møt bedriftene på deres digitale stand fra Kl 17:00-18:00.
Vi ønsker doktorgradsstipendiater, masterstudenter og bachelorstudenter fra hele landet velkommen til å delta på denne begivenheten.
Vi håper at presentasjonene skal klargjøre jobbmuligheter i Nord-Norge og gi ett solid innblikk i bioteknologiindustrien.