Circular North – GRI – eksempler og erfaringer

Line Kjelstrup

12

Apr

2023

Location:

10:30 - 12:00

Hvordan jobbe med GRI-standarden?

Har du nettopp begynt å snuse på GRI-standarden? Skal du skrive bærekraftsrapport og lurer på hvordan du kan bruke GRI i din organisasjon? Børge Sørvoll fra Arctic Zymes og Dominik Flatten fra NCE Seafood Innovation vil gi deg en introduksjon til GRI og dele hvordan de har jobbet med standarden. De vil dele tips og triks, slik at det blir enklere for deg å starte jobben.

Hva er GRI?
GRI (Global Reporting Initiative) er en internasjonal, uavhengig og ideell organisasjon. Mange ulike offentlige og private organisasjoner rapporterer bærekraftsarbeidet sitt i henhold til GRIs prinsipper. GRI har et av de mest brukte og pålitelige rammeverkene for bærekraftrapportering. Målet med GRI er å gi et universelt språk for rapportering og hjelpe virksomheter med å få innsikt i og håndtere miljø- og klimapåvirkningen de har. Den gjør det enklere å kommunisere, vise og sammenligne bærekraftsarbeidet.

———
Første del er åpent for alle medlemmer i klyngen. I den siste halvtimen kan deltakere i Circular North gå litt mer i dybden på tematikken relatert til egen organisasjon.

Link til webinar: https://us06web.zoom.us/j/87015201949?from=addon